Fortsatt mest sannsynlig med mild mars

Dette er en kort oppdatering av marsvarselet vårt. Som forklart her, produserer ECMWF nye månedsvarsler hver mandag og torsdag. Bildet under viser varslet avvik fra temperatur inneværende uke. Ved å klikke her og å bruke piltastene, kan du bla deg fremover i tid. Det er for det meste røde farger, som indikerer at det skal holde seg mildt med tanke på årstiden. Klikk her for å se varsler for andre variabler, som nedbør.

2 kommentarer om “Fortsatt mest sannsynlig med mild mars”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: